3 x zlato pre ZŠ Hrnčiarska

10. júna 2019

Základná škola Hrnčiarska už niekoľko rokov spolupracuje s futbalovým klubom FK Humenné. Prostredníctvom športových tried majú žiaci zabezpečené hodiny športovej prípravy v rámci vyučovania v rozsahu 4 hodín týždenne. V rámci nich sa venujem nácviku a zdokonaľovaniu všetkých metodicko-organizačných foriem, akými sú: herné činnosti jednotlivca, herné kombinácie, ale aj herný systém – samozrejme so zložitosťou adekvátnou k danej vekovej kategórií. Výsledkom sú tri 1. miesta v okresných kolách v malom futbale a teda aj reprezentácia na krajských majstrovstvách a jedno 2. miesto v okresnom kole starších žiakov.
V budúcom školskom roku 2019/2020 spoločne s FK Humenné budeme pokračovať v systematickej práci v rozvoji mládežníckeho futbalu v Humennom. ZŠ Hrnčiarska navýši dotáciu pre vyučovanie športovej prípravy z pôvodných 4  na 5 vyučovacích hodín týždenne.  Táto zvýšená hodinová dotácia bude využitá na atletickú prípravu, alebo regeneráciu v závislosti od tréningového obdobia, v ktorom sa daný ročník nachádza.

Ponúkame týmto a zároveň pozývame talentovaných futbalistov zaradiť sa do tréningového procesu a vyskúšať si tak trénovanie, členstvo a súťaženie v najvyššej žiackej súťaži na Slovensku – v 1. lige starších a mladších žiakov.

Víťazný tím: Mladší žiaci

Horný rad: Nináč Simon, Ševčík Alex, Kilian Filip, tréner Mgr. Mandula Vladimír, Kremnícký Šimon, Beľančík Richard, Karoľ Martin
Dolný rad: Berila Lukáš, Hlavatý Roderik, Ďurina Adam, Poník Samuel

Víťazný tím: Staršie žiačky

Horný rad: tréner Mgr. Mandula Vladimir, Macková Klára, Černegová Michaela, Šepelová Simona
Dolný rad: Bučková Klára, Petrocová Zdenka, Chovancová Nina, Sedláčková Ema, Šimkaninová Katarína

Víťazný tím: McDonald Cup

Horný rad: Chmeľ Samuel, Madnulová Barbora, Guľková Daniela, Mulíková Martina, Mažerik Filip
Dolný rad: Bovan Adam, Durkot Milan, Marcin Filip

Mgr. Vladimír Mandula,

triedny učiteľ športovej triedy a tréner FK Humenné

Kalendár

jún 2019
Po Ut St Št Pi So Ne
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish