Privítali sme malých APROGEŇÁKOV

10. októbra 2017

Presne pred 14 rokmi sa naša škola prvýkrát  zapojila do programu výchovy a vzdelávania mimoriadne nadaných detí  APROGEN.  Týmto krokom sme umožnili kvalitne sa vzdelávať a rozvíjať svoje nadanie deťom, ktoré častokrát nemajú problém dať najavo svoj názor či odmietnuť robiť nezaujímavé alebo málo náročné úlohy a nudu na hodinách často obohacujú svojim nápadným správaním. Zo skúseností vieme, že tieto deti v programe APROGEN dosahujú výborné vzdelávacie výsledky, navzájom sa podporujú, povzbudzujú a inšpirujú.

V tomto školskom roku naše rady rozšírili ďalší malí APROGEŇÁCI. Slávnostné prijatie malých múdrych prvákov do Cechu APROGENU zorganizovala Žiacka rada APROGENU pri Základnej škole Hrnčiarskej 13 v Humennom v spolupráci s vedúcou MZ APROGEN pre ISCED 2 Mgr. Jitkou Fiľovou. Kultúrny program pre našich malých prváčikov APROGEŇÁČIKOV pripravila III.A trieda pod vedením Mgr. Andreou Romanovou. Svoje nadanie a prvé naučené vedomosti v škole predviedli aj malí APROGEŇÁCI  spolu so svojou triednou učiteľkou a zároveň  vedúcou MZ APROGEN pre ISCED 1 Mgr. Bibiánou Bilšákovou.

Malí prváci, APROGEŇÁCI, nás presvedčili, že šikovní sú už teraz. Pásmom básničiek a pesničiek všetkým dokázali, že sú pripravení stať sa  členmi APROGENU. Po tejto skúške slávnostne zložili slávnostný sľub, ktorý je vstupnou bránou do cechu Aprogenu.

Na záver tejto milej slávnosti prijali naši malí APROGEŇÁCI certifikát z rúk členov Žiackej rady APROGENU, Veroniky Dlugošovej a Branislava Kolesára, a tým potvrdili slávnostný akt prijatia našich prvákov medzi nás.

 

Mgr. Jitka Fiľová

vedúcou MZ APROGEN pre ISCED 2

Response code is 404

Kalendár

október 2017
Po Ut St Št Pi So Ne
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish