Hrnčiarska má talent

29. mája 2015

Kto nevidel, neuverí ! My to už vieme. Vieš to aj ty? Stačí sa prejsť po chodbe našej školy a hneď nám je jasné, že naša škola má TALENT ! Všade to hýri farbami a výtvarnými dielami, z tried sa cez prestávky ozýva spev a chodby sa otriasajú pod tanečnými krokmi…

Talent ukázali naši žiaci aj na tradičnej celoškolskej talentovej súťaži, ktorú pre nás opäť zorganizovali učitelia. V poradí tretí ročník talentovej súťaže Hrnčiarska má talent sa konal 1. apríla 2015. V deň bláznov a prvoaprílových žartov, no naši účinkujúci dokázali, že sú blázni len do umenia a iných záujmových činností.

Talentová súťaž prebiehala v štyroch kategóriách – tanec, spev, hra na hudobnom nástroji a v kategórii  „iné“. Do  súťaže sa zapojili žiaci od prvého až po deviaty ročník. Spievali, tancovali, hrali, skákali, padali či lietali. Súťažiaci predviedli svoj úžasný talent najlepšie ako len mohli ! Úžasné hlasy našich spevákov boli častokrát príčinou zimomriavok. Na tvárach povzbudzujúcich divákov sa dalo čítať nadšenie pri rytmických choreografiách tanečníkov, a tiež prekvapené výrazy z talentovaných muzikantov. Záver celoškolskej talentovej súťaže v podaní mladých lteckých modelárov tiež prekvapil. Talentom sa to tu ozaj hemžilo. A vybrať medzi toľkými talentami ten naj nebolo pre odbornú porotu ľahké. No napokon sa porotcovia zhodli a vybrali víťazov jednotlivých kategórií.

 

 

 

Netradičné disciplíny:

Letecký modelári: Viliam Ledžinský a Ľubomír Sivák

Víťazom blahoželáme !

Súťaž Hrnčiarska má talent mala na našej škole opäť úspech. Robiť ľahko to, čo je pre druhých ťažké, to je talent. A zároveň aj svätá pravda, o ktorú sme si potvrdili a o rok sa si ju overíme znovu.

Kamila Bonková
Mladý redaktor

Response code is 404

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Kalendár

máj 2015
Po Ut St Št Pi So Ne
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish