DAJME SPOLU GÓL

29. novembra 2018

Projekt Slovenského futbalového zväzu Dajme spolu gól je už aj na našej škole. Jeho úlohou je popularizovať futbal vo všetkých jeho úrovniach medzi ľuďmi bez ohľadu na vek, pohlavie, náboženstvo, zdravotné postihnutie a sociálny status.

Presný a rýchly systém merania efektivity nám poskytuje informačný systém www.dajmespolugol.sk. Ten bude nonstop registrovať nových hráčov futbalu vo všetkých jeho formách a zároveň aj futbalových odborníkov, ktorým informačný systém pomôže administrovať ich futbalové aktivity. Veríme, že vďaka kvalite evidenčných systémov sa rôzne formy futbalových aktivít (na materských a základných školách, futbalové festivaly, futbal športovcov so zdravotným postihnutím, hobby futbal) stanú ekonomicky zaujímavými projektami, čo nám pomôže rozširovať zdravý životný štýl, vzťahy v komunitách a predovšetkým základňu futbalistov na Slovensku.“

Ako to funguje?

Naša škola spolupracuje s materskou škôlkou na Tyršovej ulici a s materskou škôlkou na Štefánikovej ulici. Tréningový proces prebieha priamo v telocvični na našej škole a tiež v mestskej hale. O deti z materských škôlok je postarané aj po materiálnej stránke a to tak, že každá škôlka obdrží balík tréningových pomôcok od SFZ každý rok. A samozrejme tréningový proces prebieha pod vedením mládežníckych trénerov FK Humenné a to Mgr. Vladimíra Mandulu a Alexandra Bochyna.

Teší nás záujem detí o futbal a veríme, že mnohé z nich sa budú futbalu venovať aj dlhé roky.

Mgr. Vladimír Mandula

 

 

Kalendár

november 2018
Po Ut St Št Pi So Ne
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish